De nieuwe Xbox One

Veel fans zullen er reikhalzend naar uitkijken: de nieuwe Xbox One. Het is geen geheel nieuwe console maar een nieuwere versie van de Xbox. Deze nieuwe Xbox gaat de naam Xbox One dragen. Deze nieuwe ‘’game’’ console zal eind 2013 beschikbaar zijn voor de verkoop. Deze nieuwe Xbox zal dan ook vele nieuwe opties hebben en zal ook vele malen sneller zijn dan zijn voorganger de Xbox 360.

Zoals gezegd dus zal de nieuwe Xbox eind 2013 zijn intrede doen in de gamewereld. Deze nieuwe Xbox zal tijdens het opstarten al heel anders te werk gaan dan de Xbox 360. Bij de Xbox One start je de console namelijk op met je stem. De Xbox en de televisie zullen na de woorden Xbox On automatisch opstarten en binnen enkele secondes klaar om te spelen zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om een andere functie van Microsoft te gebruiken op de Xbox One. Het gaat hier over Skype, een chatprogramma waarbij je elkaar ook nog kunt zien.

Je kunt voortaan ook live televisie kijken met de Xbox One. Je kunt je eigen televisiegids samenstellen en zo hoef je geen moment van jouw favoriete programma’s te missen. En je hebt ook de beschikking over een eigen sport page. Op deze pagina kun je instellen welke sporten jij aantrekkelijk vindt. Als je dit ingesteld hebt weergeeft deze pagina niet alleen de hoogtepunten of herhalingen van deze wedstrijden, maar dan kun je deze ook nog eens live bekijken.

Deze nieuwe Xbox lijkt dus bij veel mensen een plaats in de woonkamer te kunnen scoren. Maar dan moet er eerst nog wel het een en ander bekend gemaakt worden over deze nieuwe console. Zo zal de prijs voor de meeste mensen in het begin wel een obstructie vormen voor ze tot aankoop overgaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *