Xbox One kopen

Het laatste Xbox One nieuws zoals release datums, games, specificaties en meer.

De prijs van de Xbox One

Microsoft heeft bekend gemaakt dat Xbox One pas in september uitgebracht wordt in Nederland, terwijl deze wel al beschikbaar is in bijvoorbeeld onze buurlanden Engeland en Duitsland. De console hoorde eigenlijk al eerder uitgebracht te worden, door een technische fout in de console is er enige vertraging opgelopen. De exacte datum van de release van de console is op dit moment nog niet bekend. Het internationale release was op 22 november 2013. Door de vertraging weten we ook nog niet wat de exacte prijs voor de Xbox One zal zijn. Er wordt gesproken in de wandelgangen dat de Xbox rond de 499 euro gaat kosten.

Het importen van een Xbox One uit Engeland of Duitsland

Wanneer je niet tot september kunt wachten, kun je de Xbox One importeren vanuit Engeland of Duitsland. De console die je daarvandaan importeert zal niet verschillen met de console die in september in Nederland wordt uitgebracht. Bovendien kun je in september op je geïmporteerde console de Nederlandse taal selecteren.

Wanneer je een Xbox One importeert uit Engeland of Duitsland zal het je ongeveer 499 euro kosten. Daarnaast kun je een keuze maken uit verschillende bundels. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de Titan Fall bundel of FIFA 14 bundel. Op de websites van de leveranciers heb je meestal een overzicht met de bundels die beschikbaar zijn. Voordat je een bestelling doet is het raadzaam om te controleren of de desbetreffende webshop wel betrouwbaar is. Wanneer je dit niet doet heb je de kans dat je je geld kwijt bent.

Category: Xbox One nieuws