Xbox One kopen

Het laatste Xbox One nieuws zoals release datums, games, specificaties en meer.

Ontwikkelingen in volle gang

Dat de Xbox One direct na de release niet terecht kon in Nederland had zijn negatieve kanten. Een groot deel van de Europese markt kon lang wachten op de nieuwe generatie spelcomputer. 5 September werd hij dan eindelijk beschikbaar in Nederland. Vele webshops ervaren dan ook de nodige leveringsproblemen. Toch heeft de vertraagde Xbox One release ook zijn voordelen.

Snap Functies

De ontwikkelaars van Microsoft hebben gebruiksvriendelijkheid vooropgesteld bij de nieuwe Xbox spelcomputer. De Xbox One is namelijk een All-in One entertainment systeem. Met dit in het achterhoofd houdende heeft Microsoft bij de ‘Oktober update’ rekening gehouden met toegankelijkheid van opties. In de vernieuwde Snap Center omgeving kunt u meer informatie op de dashboard (voorpagina) van de Xbox One vertonen. Hieraan kunt u onder andere een accu indicatie van uw controllers toevoegen of uw favoriete Xbox Live vrienden inzichtelijk maken.

Major Nelson

Major Nelson, Xbox-woordvoerder, meldt in zijn persbericht onder andere dat middels nieuwe firmware de Xbox One MKV bestanden ondersteund worden. Heel kortgezegd is dit de optie om een hedendaags videoformat af te spelen. Ook kunt u met deze update media via een server naar andere apparaten streamen.

Toekomstperspectief

Al met al komt het er op neer dat de Xbox One een grote capaciteit heeft en vele functies in de toekomst beloofd. Een sterke inhoud onder de motorkap maakt dit alles mogelijk. De software zal dit moeten optimaliseren. Geluk voor de Nederlandse consument, de meeste kinderziektes zijn inmiddels verleden tijd. Microsoft belooft de Xbox One op reguliere basis te updaten en te optimaliseren, dit alles zodat u van een ideale Xbox One ervaring kunt genieten. Bent u al benieuwd en wilt u een Xbox One Kopen?

Category: Xbox One nieuws