Redenen om een Xbox One te kopen

Het is bevestigd dat de nieuwe Xbox One in november uitkomt dit jaar. En wij vertellen je graag waarom je de nieuwe Xbox One zou moeten kopen.

Games voor de Xbox One

In het verleden heeft Microsoft nooit echt veel games gehad die alleen voor de Xbox verkrijgbaar waren, maar hier komt verandering in. Zo worden verschillende games gestrikt om alleen exclusief voor de Xbox One te spelen zoals bijvoorbeeld Titanfall, Ryse en Dead Rising 3. En waarschijnlijk nog een aantal meer binnenkort. Dus houd je van deze spellen, dan is het verstandig dat je een Xbox One kopen gaat.

Heerlijke controller

Veel mensen verkozen al de Xbox One controller boven de Playstation controller, maar dat zal nu alleen nog maar meer worden. De nieuwe controller is namelijk nog comfortabeler. Zo is bijvoorbeeld het batterijblok ook weg. En daarnaast voel je de trillingen nu nog beter, wat natuurlijk fantastisch is bij verschillende shoot games.

En ten slotte is de Xbox One ook erg groot, waardoor je genoeg ruimte hebt om de controllers en eventueel andere apparaten gewoon op de Xbox te leggen. Zodat het uiteindelijk minder ruimte in beslag neemt, in verhouding zou je een Playstation op de Xbox kunnen leggen en zou je nog ruimte overhouden.

Ben je ook overgehaald om de nieuwe Xbox te halen? Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders op onze pagina ”Xbox One vergelijken”.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *