Xbox One kopen

Het laatste Xbox One nieuws zoals release datums, games, specificaties en meer.

Voordelen Xbox One

Er zijn tegenwoordig genoeg gameconsoles op de markt om te kunnen spreken van een heftige concurrentiestrijd tussen de diverse aanbieders. Denk aan bijvoorbeeld Sony en Microsoft, maar op welke manier denkt Microsoft met de nieuwe Xbox One hoge ogen te kunnen gooien? Natuurlijk hebben ze een trouwe aanhang die al jaren fan is van de Xbox. Daardoor bestaat de kans dat zij ook gaan kiezen voor de Xbox One. Overigens hebben we het dan over de Xbox fans in Nederland, want in veel andere landen is de Xbox One al wel beschikbaar. Een andere reden om voor de Xbox One te kiezen, is omdat er gebruik wordt gemaakt van een smartglass. Dat betekent dat je een extra scherm tot je beschikking hebt waarop je kunt gamen.

Doordat kinect van Xbox een groot succes was, wordt ook hier de verbeterde versie van aangeboden op de Xbox One. Alleen is er nog een extra snufje aan de Xbox One toegevoegd. Dat is de mogelijkheid om bevelen op te geven aan de console. Dit kan worden gedaan via spraak. Dus door een commando op te geven, zal de Xbox hetgeen doen wat je wilt. Kinect krijg je er gratis als je de Xbox One koopt.

Release van de Xbox One in Nederland

Zoals je waarschijnlijk weet moet je als Nederlander nog enige tijd wachten voordat je met de Xbox One aan de slag kunt. Dit omdat de release is uitgesteld. Mogelijk wordt de Xbox in Nederland in september uitgebracht.

Category: Xbox One nieuws