Wanneer komt de nieuwe Xbox one uit?

Eind 2013 is het zover, dan is het tijd voor de release van de nieuwe Xbox. De naam van deze vernieuwde versie van deze console zal Xbox One zijn. Er is alleen nog geen release datum vrij gegeven voor de Xbox One. De ontwerpers van Microsoft hopen de Xbox One in totaal 400 miljoen tot 1 miljard keer te verkopen. Om daar een handje bij te helpen bespreken we hier de verbeterpunten van deze nieuwe Xbox.

Deze nieuwe Xbox zal weer enkele malen sneller zijn dan zijn voorganger de Xbox 360. Tijdens het opstarten van de nieuwe Xbox One zal je er meteen achter komen dat dit op een heel andere manier gaat dan je gewend bent met de Xbox 360. Bij de Xbox One heb je de mogelijkheid om de Xbox te starten door je stem te gebruiken. Je kunt met de Xbox One ook gebruik gaan maken van Skype. Dit is een chatprogramma waarbij je elkaar ook kunt zien. Dit is ook een onderdeel van Microsoft en daarom kan het bij de Xbox One ingebouwd worden.

De Xbox One zal bij levering standaard een groot intern geheugen van 500 GB krijgen. Het geheugen zal je waarschijnlijk nog wel uit kunnen breiden via een USB verbinding. Je kunt ook tv kijken via de Xbox One. De nieuwe console van Microsoft zal weel een groot minpunt bevatten. Dat is dat je niet de mogelijkheid hebt om de oudere games (die van de Xbox 360) te spelen. En je zult ook geen games meer tweedehands kunnen kopen en deze direct spelen. Als je tweedehands een game koopt dan zal je deze niet zomaar op de Xbox One kunnen spelen. Dit omdat de games op de harde schijf van jouw eigen Xbox staan en aan jouw eigen Xbox profiel gelinkt zijn. Op die manier is het wel mogelijk om deze game bij iemand anders te spelen als je maar inlogt op je eigen account.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *