Xbox One kopen

Het laatste Xbox One nieuws zoals release datums, games, specificaties en meer.

Wat is de release datum van de Xbox One?

Terwijl de Xbox One al te verkrijgen is in sommige landen, moeten wij Nederlands toch nog enkele maanden wachten vooraleer de Xbox One beschikbaar. Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Xbox One in september te verkrijgen is in Nederland, terwijl deze console al in november in diverse landen te verkrijgen is. In september komt de Xbox One, naast Nederland, uit in nog 25 andere landen. In feite zou deze console veel eerder uitkomen. Zeker ook in Nederland, maar doordat er problemen waren met de spraakbesturing is de release datum uitgesteld. Eind april / begin mei zal Microsoft meer informatie geven over de release van de console in Nederland. Dan wordt waarschijnlijk de exacte release datum bekend gemaakt.

Het importeren van Xbox One uit het buitenland

Sommigen kunnen niet wachten tot de Xbox One eindelijk uitgebracht wordt in Nederland. Voor deze mensen kan het een optie zijn om de console te importeren uit één van onze buurlanden of landen waar deze al wel beschikbaar is. Bovendien zijn er ook webwinkels in Nederland die een geïmporteerde console aanbieden via een webshop.

In feite verschilt een geïmporteerde Xbox One nauwelijks met de Xbox One die in september uitgebracht gaat worden in Nederland. Het is zelfs zo dat je in september op je geïmporteerde Xbox de Nederlandse taal kunt instellen. Daarnaast geeft Microsoft garantie op alle consols in Europa, zelfs wanneer deze geïmporteerd is.

De meeste webshops gebruiken, als je je Xbox One wilt gaan afrekenen, een creditcard als betaalmiddel. Wanneer je geen creditcard hebt hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt eveneens de Xbox One aanschaffen door te betalen met een prepaid Gift Card.

Category: Xbox One nieuws