Xbox One kopen

Het laatste Xbox One nieuws zoals release datums, games, specificaties en meer.

Xbox 360 accessoires

D’r zijn zoveel verschillende soorten xBox 360 accessoires, dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Want welke zijn nu echt een aanvulling op het gamen? We hebben een paar handige accessoires voor je opgezocht.

xBox 360 controller

Speciaal voor de 360 console is deze goedkope Xbox 360 controller¬†gefabriceerd. Deze is wireless, wat dus draadloos betekent. Draadloos gamen is tegenwoordig de normaalste zaak. Maar deze controller is uniek, omdat gamen tot op een afstand van negen meter mogelijk is! Zonder verlies aan accurate. De techniek binnenin de controller is prima op orde. Reviews zijn lovend over deze controllers. Met een speelduur van maar liefst veertig uren zit jij nooit met een lege accu opgescheept. Wat uniek is aan de controller is ook de ‘full dulex communicatie’. Je hoeft simpelweg alleen de hoofdtelefoon aan te sluiten op de controller om het zelf te ervaren.

Tritton Pro+ headset, speciaal voor xBox 360

Deze super goede Tritton Pro+ headset is geschikt voor diverse consoles en computers. Namelijk ten eerste voor de xBox 360, maar daarnaast is hij ook compatibel met de PS3, PS4 en PC plus Mac computer. De headset heeft een True surround system. Met acht kleine speakertjes is deze headset meer dan perfect uitgebalanceerd. Ervaar echte 3D-sound! Je hoort waar je vijanden, kunt exact traceren waar onduidelijke geluiden vandaan komen en het voelt alsof je middenin het spel zit. Beschikt je concurrentie (spelers waartegen je speelt) niet over een dergelijke 3D surround headset? Doe er je voordeel mee! Wat ook handig is: fluisterend communiceren kan heel goed met deze headset. Zo bezorg je anderen geen overlast, als ze even geen zin hebben in jouw gepraat.

Een extra interne xBox Harddisk

Standaard heeft de xBox 360 meestal maar 4 GB aan opslaggeheugen. Breidt dit uit met een harde schrijf van maar liefst 320 GB! Deze kun je gemakkelijk zelf installeren.

Category: Xbox One nieuws