Xbox One kopen

Het laatste Xbox One nieuws zoals release datums, games, specificaties en meer.

Xbox One eerder in het buitenland te koop

22 november 2013 was de aanvankelijke vastgestelde datum waarop de Xbox One wereldwijd zou worden uitgebracht, maar helaas is de release in Nederland en een aantal andere landen aanzienlijk vertraagd. Dit was een grote teleurstelling voor veel gamers en Xbox-fans, die vol smacht uitkeken naar deze dag.

Dit betekent niet dat het onmogelijk is om als Nederlander een Xbox One te verkrijgen. Net zoals bij het importeren van veel andere producten, is het ook bij de Xbox One mogelijk om deze via het internet te verkrijgen. Maar is dit wel verstandig? Zoals bij de meeste spelconsoles is het zo dat je de mogelijkheid hebt om online te spelen. Maar bij de Xbox One is het wel iets gecompliceerder, want de console werkt pas wanneer deze contact heeft gemaakt met het Xbox Live platform. Nu is dat toch geen probleem denk je wellicht, dan heb je het waarschijnlijk mis, want in Nederland is dit natuurlijk nog niet beschikbaar, omdat de spelconsole nog niet uitgebracht is.

Er zijn wel oplossingen om het bovenstaande te omzeilen, door bijvoorbeeld het instellen van Duitsland als je thuisland. Dit is alleen noodzakelijk wanneer je online wilt gaan gamen en zodra de Nederlandse versie beschikbaar is switch je naar de Nederlandse versie. Hiermee zijn niet al je problemen opgelost, want mogelijk begrijp je de Duitse taal niet. Als je geen Duits of andere taal kent, dan kun je wel zeggen dat het best wel ingewikkeld wordt en zul je moeten wachten totdat de Nederlandse versie beschikbaar is.

Category: Xbox One nieuws