Xbox One kopen

Het laatste Xbox One nieuws zoals release datums, games, specificaties en meer.

Xbox One online bestellen en vergelijken

Eind 2013 is het zover, dan komt de Xbox One uit. Deze nieuwe console gaat zeer waarschijnlijk komen met enkele verbluffende nieuwe mogelijkheden. Zo kun je deze console starten door je stem te gebruiken en heb je de mogelijkheid om televisie te kijken via de Xbox. Omdat de exacte prijs nog niet bekend is de exacte leverdatum ook niet zijn de prijzen die tot nu toe te vinden zijn onder voorbehoud. Gelukkig kun je bij sommige webshops wel gebruik maken van de Pre-order Xbox One, zodat je verzekerd bent dat je het direct in huis hebt.

Xbox One kopen en vergelijken

Aanbieder Bundel Release datum Prijs Meer informatie
Bol.com Xbox One + Kinect + Controller Onbekend € 499 Klik hier
Bart Smit Xbox One + Kinect + Controller Onbekend onbekend Klik hier
Nedgame Xbox One + Kinect + Controller Onbekend € 499 Klik hier

 

Ons doel is om jou de beste mogelijkheden weer te geven zodat je de Xbox One vergelijken kunt in een duidelijk overzicht. Zo hoef je niet alle webshops te bekijken, maar zie je direct het prijsverschil en kun je de Xbox One bestellen bij de beste aanbieder voor jou.Naast Wehkamp en Bol.com zal de Xbox One uiteraard bij nog veel meer webshops en winkels in de schappen liggen. Zo zullen Intertoys en Bart smit de Xbox One ook gaan verkopen. Daarnaast kun je voor de Xbox One natuurlijk ook bij verschillende andere zaken die zich richten op het verkopen van games en consoles terecht. Om nog maar enkele voorbeelden te noemen: Mediamarkt, Saturn en Gamemania. Ook op internet is de nieuwe console van Microsoft natuurlijk te koop. Je kunt hier voor terecht bij vele groothandels die ook gameconsoles en games verkoopt.Bij Wehkamp en Bol.com kun je de Xbox One al Pre-orderen. Pre-orderen betekent vooruit bestellen. De voorlopige prijs bij Wehkamp bedraagt €499,- en bij Bol.com is dit zelfs €599,-. Bij deze aanbieders krijg je een Xbox One + controller + Kinect. Kinect is een besturingssysteem waarbij er geen controller meer nodig is om de console te besturen. Er wordt dan een camera geplaats boven de tv en die registreert dan de bewegingen die je maakt.  Met bepaalde bewegingen kun je dan de console besturen.

Wil je met je Xbox One online spelen? Zorg dan voor een goede internetverbinding. Kies daarom hier het beste internet en tv abonnement. Je wilt echt niet dat je tijdens een game een lage snelheid hebt. Dat zou namelijk kunnen betekenen dat je tegenstander je eerder ziet dan jij.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*