Xbox One specificaties

Op 21 mei 2013 werd bekend dat Microsoft een nieuwe Xbox op de markt gaat brengen. Een exacte datum is nog niet bekend maar verwacht wordt dat deze nieuwe Xbox aan het eind van het jaar in de schappen ligt. Deze nieuwe Xbox is nodig om de concurrentie aan te gaan met de nog te verwachten Playstation 4. In dit artikel lees je meer over de voordelen, de werking en de specificaties van de nieuwe Xbox One.

Xbox One

Wat zijn de voordelen van de Xbox One?
Er komt weer een nieuwe Xbox One aan en die nieuwe console biedt natuurlijk weer verschillende voordelen ten opzichte van de vorige generatie Xbox. Zo zal deze nieuwe Xbox weer een stuk sneller zijn als de vorige. Ook krijg je 500 GB intern geheugen bij de Xbox One en dit zorgt er voor dat je genoeg op kunt slaan op de Xbox One. De nieuwe Xbox One zal standaard geleverd worden met een nieuwe controller en Kinect. Ook heb je de mogelijkheid om op internet te surfen en televisie te kijken via de Xbox One.

De werking van de Xbox One
De Xbox One zul je opstarten door eenvoudigweg je stem te gebruiken. Als je Xbox On zegt zal de Xbox zichzelf opstarten en via de verbinding met de televisie zalĀ  ook de televisie opgestart worden, en dit allemaal door slechts twee woorden uit te spreken.

Specificaties van de Xbox One
De nieuwe Xbox One van Microsoft krijgt een nieuwe erg krachtige processor die er voor zorgt dat de Xbox alles goed en zonder te haperen af kan spelen. Het geheugen is ook erg uitgebreid bij de nieuwe Xbox One, zo krijg je de beschikking over 500 GB intern geheugen. Dit betekent dat je de beschikking hebt over een enorme hoeveelheid geheugen en de vraag is nog maar of je dit geheugen nog uit zal kunnen breiden. De nieuwe Xbox zal ook een Blue-ray speler bevatten die ervoor zorgt dat je films in de hoogst mogelijke kwaliteit kunt afspelen.

De specificaties op een rij;

  • Octa Core processor
  • 8 GB Ram geheugen
  • 500 GB intern geheugen
  • Blu-Ray speler
  • HDMI 1.4 output
  • 7.1 Surround sound
  • 4k ondersteuning

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *